10 Dingen die je gelijk weg kunt gooien deel 3!

10 Dingen die je gelijk weg kunt gooien deel 3!

DELEN

6. Krijgertjes van jouw favoriete afhaalrestaurant
Ik denk dat velen van ons hier last van hebben. Verkregen plastic bestek, Sushi eetstokjes, soja, zout, peper, sauszakjes. Bewaar jij ze? Heb je inmiddels een goede voorraad? Je bewaart het omdat het zonde is om weg te gooien maar is het niet zonde van je ruimte om deze spulletjes te bewaren terwijl de kans klein is dat je dit ooit nog gebruikt? Neem afscheid.

7. Kindertekeningen
Het zijn allemaal artiesten. Ze maken de mooiste tekeningen! Met gemak 5 tekeningen op een dag. Wat doe jij ermee? Bewaar je alles? Maak je een selectie? Maak foto’s van tekeningen en bewaar ze op je computer. Dit hoef je natuurlijk niet met alles te doen maar om nou alles te bewaren hoeft natuurlijk ook niet.

8. Sieraden
Kijk eens in je sieradendoos. Controleer of alles nog heel is. Zitten er verkleurde items tussen? Wellicht kettingen die in de knoop zitten. Enkele oorbellen die je al jaren bewaart in de hoop dat je z’n soortgenoot nog tegenkomt? Kijk er eens kritisch naar en neem afscheid van de items die al jaren ongebruikt in je kast liggen.

9. Servies
Heb je ook veel mokken die je niet pakt omdat hij niet lekker drinkt. Mokken die simpelweg niet meer mooi zijn, wellicht je lievelingsmok waar een hoekje uit ontbreekt. Borden die ‘gescheurd’ zijn. Tijd om afscheid te nemen.

10. Bonnetjes
Heb jij een grote la of bak met bonnetjes en/of handleidingen? Ben jij een enthousiast verzamelaar van dit papierwerk? Ga er eens doorheen. Kijk wat je nog nodig hebt (garantietermijn) en of je de artikelen überhaupt nog hebt. Dit geldt uiteraard ook voor de gebruiksaanwijzingen voor spullen die je niet meer hebt.
bonnetjes

Dit was alweer Deel 3! Heel veel succes met opruimen!

Hier vind je alles nog eens op een rij!


Reacties ()

Reacties