De leukste babyshower cadeaus die je zelf kunt maken!

De leukste babyshower cadeaus die je zelf kunt maken!

DELEN

Altijd maar weer de vraag, wat geef je iemand voor haar babyshower? Pakjes in maat 56/62 zullen in overvloed op de gemiddelde cadeau tafel liggen. Ook de klassieke rammelaars en Sophie de Giraf hebben we nu wel gezien.

Hoe leuk is het om zelf een cadeau te maken. Enorm persoonlijk, leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen! Met deze ideeën kun je je creativiteit gebruiken en het cadeau uniek maken!

Ik heb een aantal ideeën voor jullie op een rij gezet. Als je hier niet door geïnspireerd raakt weet ik het ook niet meer.

We kennen natuurlijk allemaal de klassieke luiertaart wel, toch kun je oneindig variëren met luiers om een heel bijzondere en unieke luiertaart te maken. In het geval van luiertaarten kun je je creativiteit de vrije loop laten. Een kwestie van veel luiers en wat leuke kleine cadeautjes, hydrofiele luiers en spuugdoekjes om het aan te kleden.
kasteel luiertaart

De aanstaande vader wordt vaak toch een beetje vergeten tijdens de babyshower, vaak is de beste man zelfs niet eens uitgenodigd op het feestje. Hoe leuk is het om hem op deze manier ook alle succes toe te wensen met de geboorte en opvoeding van zijn kleintje!
IMG_4684

Wat een leuk idee! Deze luchtballon kun je vullen met allerlei cadeautjes! Zelfs als je iets minder creatief bent kun je een ballon opblazen en bevestigen aan een cadeau mand.
Diaper-Hot-Air-Balloon

Wow! Maak cupcakes van rompers! Deze onesies zijn zo enorm leuk verpakt dat de moeder in spe totaal verrast zal zijn! Ook hier hoef je natuurlijk niet enorm handig voor te zijn. Voor de versiering op de doos kun je natuurlijk alle kanten op.
cupcake rompers

Een luierkrans! Wat een fantastisch idee! Die had ik nog niet eerder gezien! Vergt wel wat creativiteit maar dan heb je ook wat!
luierkrans

Heb jij nog leuke of unieke ideeën? Laat het weten in de reacties!


Reacties ()

Reacties