Cheesecake. Heerlijk en makkelijk recept!

Cheesecake. Heerlijk en makkelijk recept!

DELEN

Advertentie

Wat een heerlijke cake, zo snel, zo makkelijk en vooral zo smakelijk!
Laat je verleiden tot het maken van dit simpele recept.
Het mooiste is, je hebt maar 3 ingrediënten nodig die je hoogstwaarschijnlijk zelf al in huis hebt.

cream15-600x305

Hier vind je de benodigdheden op een rijtje (1 taartje van 20 cm)
•250 gram witte chocolade
•250 gram naturel roomkaas
•6 eieren
•extra: poedersuiker

1. Verwarm de oven voor op 180°C en vet een springvorm van 20cm in met een beetje olie. Bekleed de bodem met een vel bakpapier.

2. Splits de eieren en doe de eiwitten in een vetvrije kom. Klop de eiwitten stijf.

3. Smelt de witte chocolade au bain-marie.

4. Voeg de roomkaas aan de gesmolten chocolade toe en klop dit tot een romig geheel. Voeg vervolgens een voor een de eidooiers toe.

5. Vouw de opgeklopte eiwitten door het beslag en stort het in de springvorm.

6. Bak de taart in het midden van de oven in 40-45 minuten gaar.

7. Zet de oven uit en laat de taart nog 15 minuten in de oven staan. Laat hem daarna volledig afkoelen op het aanrecht.

8. Zet de taart minimaal twee uur in de koelkast zodat hij nog even kan opstijven. Garneer de witte chocolade cheesecake met poedersuiker vlak voordat je hem serveert.

Eet smakelijk!


Reacties ()

Reacties