Zomer snacks! Fris en gezond.

Zomer snacks! Fris en gezond.

DELEN

Van deze frisse zomer snacks loopt het water je in de mond. Buiten het feit dat het enorm lekker is zien ze er ontzettend leuk uit! Hier de lekkerste zomersnacks op een rijtje!

Deze snacks zien er zo heerlijk uit dat geen kind deze stiekeme vitaminen zal weigeren, dat is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.

Hoe lekker en simpel kan het zijn? Grove stukken meloen op ijsstokjes. Smullen! Echte zomer snacks!
264

Wraps, wie houdt er niet van. Vaak gevuld met zalm, roomkaas en rucola. Deze variant is gevuld met heerlijke frisse groenten.
49aa375f0b7b309277786b70d20e6e17

Blend je favoriete groentes en fruit, deze kun je vervolgens in een bekertje vullen, na elk laagje even de vriezer in voor het perfecte resultaat. Op de helft stop je er een stokje in. Op deze manier heb je een heerlijk, fris, gezond en zomers ijsje!
957

Met yoghurt gevulde frambozen, het ziet er alleen al heerlijk uit! Een perfecte combinatie van zoet en zuur. Deze zomersnack krijgt van mij een tien!
ccaf765b7acf6b3efcfa93bd27a9d4cd

Deze fruitsticks zijn perfect voor kinderen, deze zullen ze zeker niet afslaan! Het smaakt heerlijk en knabbelt lekker weg. Daarnaast ziet het er ontzettend gezellig uit ook nog!
fresh-fruit-salad-stick

Wow, wat een geweldig uitziende ijsjes! Je kunt hier eindeloos mee variëren. Niet te vergeten; ze zijn ook nog eens super gezond. De perfecte zomersnack!
d7ec39635515c25107fa3427a4e2cd50

Een lekkere snack voor op tafel, bijvoorbeeld tijdens een feestje of om op te knabbelen tijdens een filmavondje.
856

Welke ga jij je gasten voorzetten op een heerlijke, warme, zwoele zomeravond? Welke zomer snack is jouw favoriet?


Reacties ()

Reacties