Horrorclown neergestoken!

Horrorclown neergestoken!

DELEN

Horrorclown, je ziet het tegenwoordig constant in de kranten en op het nieuws. Ze duiken her en der op.

Een horrorclown heeft in Berlijn diverse verwondingen opgelopen toen hij maandagavond verkleed over straat liep om mensen angst aan te jagen. Een 14-jarige jongen stak de horrorclown neer. Dat meldt het Duitse N24.

De horror clown, later bleek het om een 16-jarige jongen te gaan, liet maandagavond een groep mensen schrikken. Hij zwaaide daarbij met een hamer, zo liet een woordvoerder van de politie dinsdag weten. Een 14-jarige jongen opende vervolgens de aanval en stak de horrorclown met een mes in zijn romp.

De messentrekker was nog wel zo vriendelijk om zijn slachtoffer eerste hulp te verlenen tot de hulpdiensten arriveerden. De politie heeft hem voorlopig opgesloten, later zal de tiener worden overgedragen aan zijn ouders. De horrorclown onderging ondertussen een spoedoperatie in een nabijgelegen ziekenhuis. Op dit moment hersteld hij van zijn verwondingen.

horrorclown

Hype

De horror clown is over komen waaien uit Australië en Amerika. Mensen gaan verkleed als een enge clown de straat op om mensen de stuipen op het lijf te jagen, zeker rondom Halloween wordt deze hype steeds groter. Niet zelden doen ze dat met messen of kettingzagen in de hand. Al zijn er nu dus ook clowns die liever binnen blijven en voor onrust zorgen via social media.

De politie adviseert niet zelf actie te ondernemen, maar bij het zien van een horrorclown de politie te waarschuwen.

Wat vinden jullie? Gevalletje eigen schuld dikke bult?


Reacties ()

Reacties