Malteser taart! Het recept om deze te maken!

Malteser taart! Het recept om deze te maken!

DELEN

Malteser chocolade, ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die er NIET gek op is! Wist jij dat je deze heerlijke chocolade balletjes kan omtoveren tot een fantastisch lekkere taart?

Deze taart kun je simpel en snel maken, het mooie is; je hebt geen oven nodig! Hij kan in de koelkast opstijven en is daarna klaar om heerlijk van te gaan smullen! Mocht je dus geen oven in de keuken hebben staan dan kun je alsnog genieten van deze lekkere taart!

Kijk gauw mee voor het recept!

Wat je allemaal nodig hebt:

100 gram maltesers
100 gram roomboter
100 gram melkchocolade in de vorm van een reep of choco druppels
100 gram pure chocolade in de vorm van een reep of choco druppels
100 gram biscuitjes
3 eetlepels met karamel stroop
benodigdheden malteser

Stap 1:
Bekleed een oven schaal met plastic folie of vet hem lichtjes in
recept-2

Stap 2:
De pure chocolade, de melk chocolade, boter en stroop breng je samen in een ijzeren kommetje of pannetje en smelt alles au bain-marie (met de warmte van kokend water).
lindepan

Advertentie

Stap 3:
Verkruimel de biscuitjes, dit kun je makkelijk doen door de koekjes in een (schone) theedoek te leggen en er met een deegroller over heen te rollen
kruimel biscuit

Stap 4:
Voeg de gekruimelde biscuitjes bij de gesmolten chocolademix
recept5

Stap 5:
Nu voeg je de Malteser bolletjes toe, meng dit voorzichtig. De mix is uiteraard erg warm
mixen

Kijk snel op de volgende pagina voor de laatste stappen, je bent bijna klaar!


Reacties ()

Reacties