Maak je ring een maat kleiner

Maak je ring een maat kleiner

DELEN

Een ring die een maatje kleiner kan worden zou makkelijk zijn, bijvoorbeeld na het afvallen of als je een poos lang vocht vast hebt gehouden en dit niet meer aan de orde is. In veel gevallen is een ring het niet waard om te laten verkleinen of is de reden dat ze niet goed meer passen van tijdelijke aard.

Nu is er een manier om je ring (tijdelijk) te verkleinen zonder dat deze beschadigd, dat ik hier zelf niet aan gedacht heb! Onlangs ben ik zelf 43 kilo afgevallen en er is geen enkele die mij meer goed past. Sommige ringen zijn echter niet van voldoende (emotionele) waarde om door de juwelier te laten verkleinen. Dit idee is alleen hierom al fantastisch!

Zo kun je van veel te grote ringen..
ring te groot

Naar perfect passende ringen gaan zonder deze te moeten laten verkleinen..
Pastperfect

Kijk naar de video voor deze fantastische hack om je ring (tijdelijk) te versmallen zonder dat iemand ziet dat je dit trucje hebt gebruikt en zonder dat je hiervoor naar de juwelier hoeft te gaan met alle kosten van dien.

Heb jij ringen waarmee je dit gaat proberen? Wellicht ringen die je al jaren niet hebt gedragen terwijl je dit wel graag zou doen?


Reacties ()

Reacties