Leg jij ook wcpapier op de toiletbril?

Leg jij ook wcpapier op de toiletbril?

DELEN

De toiletbril compleet beleggen met toiletpapier bij jouw toiletbezoek. Herken jij dit? Doe jij dit ook?

We weten allemaal wel dat het gemiddelde openbare toilet een broedplaats is van bacteriën. Dat velen niet hygiënisch naar het toilet gaan, hun handen niet wassen en in sommige gevallen gewoon niet eens de moeite nemen om de juiste kant op te richten (dit geldt voor zowel mannen als vrouwen).

toilet-seat-and-toilet-paper

Om zo hygiënisch mogelijk het toilet te bezoeken wikkelen veel mensen de halve toiletrol af en draperen deze op te bril om maar te voorkomen dat hun billen de bril raken 🙂

papier

Stop ermee, nu, gelijk! Nooit meer doen. Ik zal je uitleggen waarom.

Jij denkt hiermee waarschijnlijk hygiënisch naar het toilet te gaan en te voorkomen dat de bacteriën jouw warme billetjes bereiken maar dit werkt helaas averechts!

De toiletbril is zo vormgegeven en ontworpen dat bacteriën zich hier juist heel erg moeizaam aan kunnen hechten. Door de gladde structuur en het materiaal zullen bacteriën hier zich niet zo gauw vermeerderen. Echter.. toiletpapier heeft deze eigenschappen wel, de grovere structuur zorgt ervoor dat bacteriën zich hier prima aan kunnen hechten. Ga eens na hoeveel handen de toiletrol aanraken voordat deze op is en op welk lichaamsdeel vestigen zich de meeste bacteriën? Eén en één is twee!

In plaats hiervan kun je beter toiletbril covers aanschaffen, deze vind je bij elke drogist, kampeerwinkel of koopjeswinkel. Ook online kun je deze vinden, bijvoorbeeld hier
Dit is een hygiënischer alternatief!

673033

Ga jij deze gewoonte afleren? Of zal je dit blijven doen?


Reacties ()

Reacties